Koreniace zmesi

Radiť podľa:
Adamove rebrá Jemná zmes korenia s výraznou medovou arómou, ktorú je možné použiť na pečené rebierka alebo pečený bôčik, sa používa na nakladanie všetkých druhov mäsa na gril, opekanie a prípravu marinád. Táto zmes je vhodná aj na prípravu dusenej zeleniny.
Viac informácií
ADŽIKA Zmes korenia, pôvodne používaná v gruzínskej a arménskej kuchyni, ktorá sa používa na grilovanie mäsa a rýb. Je rovnako vhodná na dusenú zeleninu, najmä na fazuľu, baklažán a šošovicu. Používa sa predovšetkým na prípravu tradičného arménskeho pokrmu šašlik. Má príjemnú, jemne pikantnú chuť. Predáva sa buď vo forme prášku, alebo pasty.
Viac informácií
AGLIO OLIO PEPERONCINO Zmes korenia nasypte na panvicu s extra panenským olivovým olejom. Nechajte pomaly zohriať cca. 5 minút. Pridajte uvarené cestoviny a premiešajte so zmesou korenia. Dávkovanie: Jedna kávová lyžička na jednu osobu.
Viac informácií
AMERICKÉ ZEMIAKY Zmes vhodná na dochutenie všetkých smažených zemiakových príloh (hranolky, krokety, americké zemiaky a pomfrity). Vhodná aj na pečené zemiaky s rascou, zapečené francúzske zemiaky ale aj zapečené cestoviny alebo zeleninu.
Viac informácií
ANJELSKÉ KRÍDELKÁ Pikantnú koreniacu zmes, určenú na grilované a pečené kuracie alebo morčacie mäso, ale aj na prípravu husi, alebo kačky, možno použiť aj na ostané druhy grilovaného a opečeného mäsa. Má výraznú chuť a vôňu.
Viac informácií
ARABSKÉ KORENIE Zmes určená na dochutenie pokrmov arabskej kuchyne z jahňacieho, ale aj hovädzieho a bravčového mäsa, vhodná do pokrmov z mletého mäsa a restovanej zeleniny, hlavne baklažánu a rajčín. V arabských krajinách sa používa na dochutenie pokrmov ako je kebab, šis kebab, kabsa, kufte a iné. V gréckej kuchyni do tradičného gyrosu.
Viac informácií
ARGENTINA Univerzálna koreniaca zmes vhodná na marinovanie, grilovanie, opekanie a pečenie všetkých druhov mäsa, do plniek, minútkovej kuchyne. Vynikajúco sa hodí k dusenej alebo grilovanej zelnine, do zapečených zemiakov a cestovín.
Viac informácií
AZTÉCKY POKLAD Všestranné použitie na všetky druhy steakov, pri opekaní a grilovaní, na zapečené bravčové plátky, do marinád, omáčok a štiav. Vhodné aj do zapečených zemiakov, cestovín, rýže a dusenej zeleniny.
Viac informácií
AZTÉCKY POKLAD BEZ PRIDANÉHO GLUTAMANU E 621 Všestranné použitie na všetky druhy steakov, pri opekaní a grilovaní, na zapečené bravčové plátky, do marinád, omáčok a štiav. Vhodné aj do zapečených zemiakov, cestovín, rýže a dusenej zeleniny.
Viac informácií