x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Aktuálne informácie pre spotrebiteľov nájdete TU.

Zemiakový program

Radiť podľa:
HALUŠKY Spôsob prípravy: Zmes halušky zmiešame so studenou vodou tak, aby nám vzniklo cesto, ktoré pretlačíme cez haluškové sitko do variacej osolenej vody. Halušky zamiešame, krátko povaríme a keď vyplávajú na hladinu, scedíme. Zmes halušky 1000g, voda 1100g. Alergény: Obilniny obsahujúce lepok.
Viac informácií
CHLPATÉ KNEDLE Spôsob prípravy: Zmes chlpaté knedle zmiešame so studenou vodou a necháme odležať. Potom vytvarujeme do tvaru knedieľ, ktoré vložíme do osolenej variacej vody. Varíme kým knedle vyplávajú. Zmes na chlpaté knedle 1000g, voda 1000g. Alergény: Obilniny obsahujúce lepok.
Viac informácií
JOGURTOVÉ KNEDLE Použitie: Z cesta je možné vyrobiť knedle s ovocnou náplňou alebo guličky či valčeky s ovocnou omáčkou. Spôsob prípravy: 1000g zmesi jogurtové cesto zmiešame so 750 – 800g studenej vody a premiešame. Necháme 5 minút odstáť a následne znovu premiešame kým nevznikne homogénne cesto. Z cesta je možné vyrobiť knedle s ovocnou náplňou, guličky alebo valčeky s ovocnou omáčkou. Varíme vo vriacej vode alebo na pare 7 – 10 minút podľa veľkosti. Zmes jogurtové cesto 1000g, voda 750 – 800g Alergény: Obilniny obsahujúce lepok, mlieko, vajce.
Viac informácií
ZEMIAKOVÁ KAŠA S MLIEKOM A SOĽOU Spôsob prípravy: Odmerané množstvo vody so soľou priveďte k varu. Pridajte studenú vodu, vmiešajte vločky a dobre zamiešajte. Nechajte odstáť 1 minútu a znova premiešajte. Pre zjemnenie chuti môžete pridať maslo alebo zmes byliniek. Alergény: Mlieko
Viac informácií
ZEMIAKOVÉ CESTO Spôsob prípravy: Do nádoby nalejeme 1 – 1,1 l studenej vody a nasypeme 1kg práškovej zmesi zemiakového cesta. Krátko premiešame a necháme 3 minúty odležať. Počet procií – z 1 kila práškovej zmesi je možné pripraviť 10 porcií. Alergény: Obilniny obsahujúce lepok
Viac informácií