x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Koreniace zmesi bez soli a E621

Radiť podľa:
ARGENTÍNA BEZ E 621 A SOLI Všestranná univerzálna koreniaca zmes bez pridanej soli vhodná pri marinovaní, grilovaní, ražnení a pečení všetkých druhov mäsa, do plniek, minútkovej kuchyne, výborne chutí v dusenej alebo grilovanej zelenine, do zapečených zemiakov a cestovín.
Viac informácií
COUNTRY BEZ E 621 A SOLII
Všestranná koreniaca zmes, bez pridaného glutamátu a soli, vhodná pri marinovaní, grilovaní, ražnení a pečení všetkých druhov mäsa, do plniek, minútkovej kuchyne, výborne chutí v dusenej alebo grilovanej zelenine, do zapečených zemiakov a cestovín. Používa sa aj ako dekoratívne korenie pri výrobe syrov a mäsových výrobkov.
Viac informácií
COWBOY STEAK - 7 KORENÍ Zmes korenia bez soli určená na všetky druhy steakov, opekaného aj pečeného mäsa, na dochutenie pikantných zmesí, vynikajúca do mexických fazúľ.
Viac informácií
DÁTÁ ČAJ MASALA Použitie: Na indický biely čaj, 1l vody, 0,5l mlieka, 2 lyžičky čierneho čaju, 1 lyžička DÁTÁ ČAJ MASALA, cukor podľa chuti. Do vriacej vody pridáme postupne DÁTÁ ČAJ MASALA, čierny čaj a cukor (ak používate), necháme variť 1 min., následne pridáme mlieko a necháme znovu zovrieť, scedíme a podávame vždy teplé.
Viac informácií
DOMÁCI UTOPENCI POTREBUJEME: 1,5kg kvalitných špekáčikov, 5 cibúľ, 2 červené kápie, 1-2 sáčky (30g) DOMÁCI UTOPENCI, trojlitrový pohár na uhorky. NÁLEV: 1l vody, 4dcl octu, 2 lyžice soli, 2 lyžice cukru. Špekáčiky olúpeme a pozdĺžne nakrojíme. Do rezu vložíme cibuľu, ktorá je nakrájaná na polovičné kolieska, a prúžok kápie. Nálev privedieme do varu. Do pohára vysypeme obsah 1-2 sáčkov (30g) DOMÁCI UTOPENCI a postupne plníme naplnenými špekáčikmi. Prekladáme zvyšnou cibuľou a následne zalejeme vlažným nálevom. Pohár uzatvoríme a uložíme na 5 dní do chladu. Domáci utopenci výborne chutia s čerstvým chlebom.
Viac informácií
FARMÁRSKY STEAK BEZ E 621 A SOLI Všestranná koreniaca zmes, bez pridaného glutamanu E 621 a soli, vhodná na marinovanie, grilovanie, opekanie a pečenie všetkých druhov mäsa, do plniek, na minútkovú kuchyňu, výborne chutí v dusenej alebo grilovanej zelenine a rovnako sa hodí do zapečených zemiakov a cestovín.
Viac informácií
GARAM MASALA Indická koreniaca zmes určená na grilovanie a opekanie všetkých druhov mäsa, vhodná tiež do minútiek a dusenej zeleniny, mletého mäsa a morských rýb, do strukovín a ryže. Vďaka rímskej rasci a klinčeku má špecifickú vôňu.
Viac informácií
Grilovacie korenie bez E 621 a soli Univerzálna koreniaca zmes bez pridaného glutamanu sodného, vhodná na všetky druhy grilovaných a opekaných pokrmov, do mletého mäsa, rýb, strukovín, zapečených cestovín, zemiakov, na fritované prílohy a mnoho iných pokrmov podľa fanázie kuchára. Jemná zmes príjemnej vône, ktorá nie je štipľavá.
Viac informácií
GURMÁNKA BEZ SOLI Dochucovacia zmes bez soli, pridaných glutamanov a konzervantov. Jedinečná vôňa zeleniny a pridanej kurkumy. Vhodná do polievok, omáčok, smotanových a francúzskych zemiakov. Na rybie filé či pangasiusa. Do miešaných vajíčok, na dochutenie volského oka. Táto dochucovacia zmes má naozaj široké využitie.
Viac informácií
GURMÁNKA BEZ SOLI S PAŽÍTKOU Dochucovacia zmes s pažítkou bez soli, pridaných glutamanov a konzervantov. Jedinečná vôňa zeleniny a pridanej kurkumy. Vhodná do polievok, omáčok, smotanových a francúzskych zemiakov. Na rybie filé či pangasiusa. Do miešaných vajíčok, na dochutenie volského oka. Táto dochucovacia zmes má naozaj široké využitie.
Viac informácií
CHLEBOVÉ KORENIE Koreniaca zmes bez lepku určená na prípravu domáceho chleba a iných druhov domáceho pečiva.
Viac informácií
KARI BEZ SOLI Kari korenie je neodmysliteľne späté s thajskou a indickou kuchyňou. Rozoznávame niekoľko základných druhov kari podľa zloženia a pomeru ingrediencií. A to INDICKÝ TYP, ktorý obsahuje zázvor, chilli a kurkum, v menšom množstve potom horčicu a bazalku, THAJSKÝ TYP, obsahuje menej kurkumy a prevažuje koriander, paprika a chilli, JÁVSKE KARI, má mnoho kurkumy, ale aj ostrejších druhov korenia, pridáva sa bobkový list a citrónová kôra a v neposlednej rade tiež ANGLICKÝ TYP KARI, ktorý sa vyznačuje najväčším obsahom kurkumy a je neštipľavej chuti. Používa sa na všetky druhy mäsa, do smotanových omáčok, dusenej zeleniny a zeleninových šalátov, ryže, na ryby a do všetkých polievok.
Viac informácií